Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter
Afla cum poti sa-ti depasesti fricile si sa-ti cresti increderea in tine!
Vineri, 21 februarie, de la orele 20, Born2Succeed organizează un nou webinar gratuit cu Justin Devonshire, speaker în cadrul conferinţei de la Bucureşti!
Antreprenor de succes şi speaker internaţional, Justin îţi va arăta cum să îţi depăşeşti temerile, cum să îţi creşti încrederea în tine şi să îţi atingi obiectivele mai repede decât oricine altcineva din jurul tău.

Justin Devonshire – Personal Success Coach & Entrepreneur, s-a mutat în Cipru la puţin timp după ce a împlinit 20 ani şi a pus bazele propriului business într-o ţară total necunoscută. El a reuşit ca în mai puţin de un an să creeze unul dintre cele mai de succes programe de fitness din ţară, ajungând să vândă franciza proiectului şi în Marea Britanie.

Ce vei afla de la Justin:

1.Cum a reuşit să-şi depăşească propriile frici, să plece din Marea Britanie şi să pună bazele unui business într-o ţară străină, fără să cunoască limba, fără bani şi fără cunoştinţe. Acum deţine cel mai mare business de nişă din sectorul său de activitate.

2.Cum a reuşit să învingă procrastinarea şi să facă progrese uriaşe, înaintea tuturor celor pe care îi cunoaşte, în atingerea obiectivelor sale.

3.Cum să-ţi limpezeşti mintea, să îndepărtezi frica şi să faci loc încrederii şi energiei dedicate ideilor tale.

Webinarul cu Justin Devonshire va avea loc vineri, 21 februarie, de la orele 20:00 şi este deschis tuturor celor cu ambiţii, idealuri înalte şi care vor să urce pe scara succesului! 

Pentru înscrieri accesaţi acest link: http://bit.ly/1ftq1fR

Autor: Catalog - Cursuri
Data: 19.02.2014
Rentabilitatea Capitalului Uman în România continuă să scadă, înregistrând anul trecut o reducere cu 9% comparativ cu 2010, potrivit studiului PwC Saratoga 2012, de la 1,34 la 1,22. [...] Citeste mai departe
Acest curs este special pentru tine daca consideri ca dezvoltarea personala inseamna imbunatatirea vietii profesionale si relatiei de cuplu aducand prosperitate, succes si fericire in viata ta. Influenteaza cu eleganta si integritate. Programeaza succesul in viata ta! Traieste viata pe care o doresti! [...] Citeste mai departe
Propunerile de modificare la Codul Muncii duc la o insecuritate pe piaţa muncii, angajaţii neputând să-şi mai facă planuri pe termen lung sau să ceară credite la bănci, întrucât nu vor mai avea siguranţa locurilor de muncă, a declarat, luni, avocatul Costel Gîlcă de la Clubul de Dreptul Muncii, informează Mediafax Business. [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter