Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Curs – Inspector Resurse Umane REVISAL

INFORMATII CURS:

Companie: Euro Best Team
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 19.09.2014 - 01.01.1970
Tip curs: CORPORATE

DESCRIERE CURS:

Cursul de Inspector de Resurse Umane pregateste participantii pentru calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa realizeze dosare de pensionare, indemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane.


Euro Best Team va invita la Cursul Inspector Resurse Umane ce va avea loc in Bucuresti, in perioada 3 decembrie-19 decembrie 2013.

Cursul Inspector de Resurse Umane este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si ofera toate competentele necesare ocuparii postului de Inspector de Resurse Umane in cadrul unei organizatii precum si competente PC – operare pe calculator.

Cursul de Inspector de Resurse Umane va confera toate drepturile, conform Codului Muncii, in procesul de gestionare a resurselor umane prin completarea si depunerea on line a evidentelor de personal in REVISAL.

Cursul are caracter practic si interactiv si permite participantilor sa invete intr-un mod rapid, toate aplicatiile in REVISAL pe care le efectueaza un inspector de resurse umane in activitatea curenta:
Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata asistati de cele mai utilizate programe de salarizare si declaratii fiscale (D112, D205) atat pentru personalul incadrat atat cu contracte individuale de munca, precum si cu contracte de cediune a drepturilor de autori, conventii civile, contracte de mandat, etc.

Din tematica: REVISAL, Management Resurse Umane, ultimele modificari Codul Muncii, salarizare si pensionare conform legislatiei in vigoare, cursul fiinad actualizat in timp real cu permanentele modificari ale normelor legislative.

La Cursul Inspector Resurse Umane - Revisal participa: inspectori care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si doresc o perfectionare in domeniu, consultanti si contabili care vor sa isi extinda serviciile oferite, persoanele fara experienta care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie, persoanele care doresc sa-si actualizeze cunostintele, persoanelor care doresc sa fie la curent cu noile strategii si prevederi legislative privind gestionarea documentelor din departamentul resurselor umane.

Metoda de lucru se bazeaza pe interactivitate prin simulari ale unor situatii reale, exemple practice, discutii libere, simulari asistate de calculator pentru Revisal, intocmirea unor proiecte si proceduri contabile.

Alaturi de noi veti intelege care sunt instrumentele administrative si financiare, de care se foloseste inspectorul , pentru optimizarea resursei umane dintr-o companie. Veti intelege cum sa aveti grija de viitorul organizatiei si sa pregatiti schimbul de maine. Veti deveni specialisti in identificarea , gestionarea si livrarea resurselor umane necesare unei organizatii aflate pe piata competitivitatii economice.

La finalul cursului de Inspector Resurse Umane absolventii vor sti:
•sa gestioneze toate procedurile specifice activitatii de resurse umane si sa opereze cu toate documentele din departament,
•sa deprinda abilitatile de informare si documentare privind modificarile legislative, sa auditeze situatia departamentului de resurse umane intr-o societate,
•sa mentina relatia cu autoritatile publice arondate Ministerului Muncii si cu Inspectoratul Teritorial de Munca
•sa gestioneze REVISAL - simulare proceduri de angajare, concediere si modificare contract de munca (ultimele prevederi Codul Muncii).
•sa interpreteze corect noul cod al muncii.

Lectorul cursului este Luminita Neagoe, expert contabil acreditat CECAR si trainer cu o vasta experienta in predarea cursurilor Inspector Resurse Umane, Inspector Salarii, Contabilitate si Auditor de calitate si. Luminita Neagoe este absolventa Academiei de Studii Economice si a Facultatii de Drept din Bucuresti, are Master in Contabilitate, Control si Expertiza in cadrul ASE Bucuresti si membru al Corpului Expertilor Contabili din Romania. Luminita Neagoe a urmat mai multe programe de instruire si pregatire REVISAL si sustine instruiri si traininguri personalizate in cadrul companiilor.

Pentru detalii privind inscrierea va asteptam pe siteul nostrum www.eurobestteam.ro

Persoana contact:

Madalina Nedelcu – 0726.615.538 -Director formare
e-mail:madalina.nedelcu@eurobestteam.ro
Cursul este structurat pe trei module, urmarind aprofundarea tematicilor specifice fiecaruia: 1. Tehnici de recrutare si selectie a personalului 2. Legislatie si politici manageriale (legislatia muncii-nivel avansat) 3. Evaluarea performatelor angajatilor. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. [...] Citeste mai departe
Loc binecuvantat si mirific, Delta Dunarii reprezinta un cadru ideal pentru desfasurarea programelor de team building. Frumusetea naturii de intrepatrunde cu activitati incitante si creative. Expeditiile pe canale se potrivesc de minune cu realizare unui documentar despre acste tinut sau cu descoperirea obiceiurilor locale. [...] Citeste mai departe
Acest curs se adresează persoanelor ce doresc să profeseze în domeniul protecţiei muncii . În cadrul cursului au loc discuţii libere pe baza suportului informativ (oferit GRATUIT) şi a legislaţiei de protecţia muncii (securitate şi sănătate în muncă). Metodele moderne utilizate în predarea acestui curs îl transformă într-unul extrem de accesibil. [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter