Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Stiinta si Spiritualitate

INFORMATII CURS:

Companie: Daniela Andreescu
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 29.09.2012 - 29.09.2012
Tip curs: OPEN

DESCRIERE CURS:


Prezentare interactiva sustinuta de Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu, despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

In cadrul seriei de intalniri “Stiinta si Spiritualitate”, proiect al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor sustine o prezentare despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

Printre subiectele alese: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi prezentate de asemenea interviurile cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit, Maurizio Benazzo.

Intalnirea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, sambata 29 septembrie 2012, de la ora 10.00 la 13.30.

Intrarea este libera. Donatiile pentru Centru sunt binevenite si vor fi folosite exclusiv pentru a sustine activitatea Centrului.

Detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro
CONTACTEAZA FURNIZORUL:   www.seedsforhappiness.ro
În luna noiembrie 2014 începe cursul de NLP Pozitiv, un curs ce uneşte 2 metodologii: Programarea Neuro-Lingvistică și Psihologia Pozitivă. Cursul este unic în România tocmai datorită asocierii cu Psihologia Pozitivă, oferind astfel informații integrate din 2 cursuri în unul singur.Oamenii care învață NLP își dau seama că a avut loc o îmbunătățire dramatică în calitatea comunicării lor de zi cu zi [...] Citeste mai departe
Obiectivul principal al acestui curs este ca tu pe parcursul celor 4 module: sa te eliberezi de convingerile limitative; sa iti transformi emotiile; sa iti recapeti puterea personala si sa inveti sa iti formulezi obiective concrete ca sa actionezi aliniat interior cu acestea. [...] Citeste mai departe
Te ajut să devii mai stăpân(ă) pe aspirațiile tale, pe timpul tău, pe energia ta, pe faptele tale, pe cariera sau afacerea ta, pe viața ta. [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter