Categorii de cursuri
 
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Stiinta si Spiritualitate

INFORMATII CURS:

Companie: Daniela Andreescu
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 29.09.2012 - 29.09.2012
Tip curs: OPEN

DESCRIERE CURS:


Prezentare interactiva sustinuta de Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu, despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

In cadrul seriei de intalniri “Stiinta si Spiritualitate”, proiect al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor sustine o prezentare despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

Printre subiectele alese: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi prezentate de asemenea interviurile cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit, Maurizio Benazzo.

Intalnirea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, sambata 29 septembrie 2012, de la ora 10.00 la 13.30.

Intrarea este libera. Donatiile pentru Centru sunt binevenite si vor fi folosite exclusiv pentru a sustine activitatea Centrului.

Detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro
CONTACTEAZA FURNIZORUL:   www.seedsforhappiness.ro
„Traieste in fiecare zi” este un workshop intensiv care se adreseaza celor care muncesc la birou timp de 8 ore zilnic. Daca supravietuiesti in timpul saptamanii si viata ta incepe pe la ora 5 vineri si se termina duminica, acest workshop este pentru tine. Am o intrebare, unde este 90% din viata ta? [...] Citeste mai departe
Gimnastică Hormonală genitale pure și puternice de la fertilitate la menopauză stimulare ovulație, facilitare sarcină; echilibrare balanță estrogen-progesteron; reglare hormonală, menstruală; pregătire menopauză, perimenopauză; prevenire menopauză timpurie; reinstalare ciclu menstrual; atenuare sindrom ovare polichistice; ameliorare endometrioză; diminuare adenoame, fibroame uterine. [...] Citeste mai departe
"Coaching for NOW" - primul program de formare autohton in curs de acreditare internationala ICF - are la baza o abordare a procesului de coaching conform unei lumi aflate in plina schimbare, prin modificarea opticii asupra problemelor, solutiilor, resurselor si transformarii comportamentului uman. [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter