Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Stiinta si Spiritualitate

INFORMATII CURS:

Companie: Daniela Andreescu
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 29.09.2012 - 29.09.2012
Tip curs: OPEN

DESCRIERE CURS:


Prezentare interactiva sustinuta de Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu, despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

In cadrul seriei de intalniri “Stiinta si Spiritualitate”, proiect al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor sustine o prezentare despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

Printre subiectele alese: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi prezentate de asemenea interviurile cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit, Maurizio Benazzo.

Intalnirea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, sambata 29 septembrie 2012, de la ora 10.00 la 13.30.

Intrarea este libera. Donatiile pentru Centru sunt binevenite si vor fi folosite exclusiv pentru a sustine activitatea Centrului.

Detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro
CONTACTEAZA FURNIZORUL:   www.seedsforhappiness.ro
Pe 27 februarie 2015 începe a treia ediţie a cursului de formare profesională în calitate de Life Coach NLP, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA), SNLP (Society of NLP - SUA) şi ICI (International Association of Coaching Institutes - Germania). Cursul este susţinut de Daniel Bichiş, Master Coach Trainer, Master Trainer NLP si Mariana Bichiş, Master Coach, formator ANC [...] Citeste mai departe
Acest curs este destinat celor care doresc un ajutor în vederea pregătirii examenului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri 2015 şi care caută mereu noi tehnici şi metode pentru a reuşi să ajungă unde şi-au propus. [...] Citeste mai departe
Începând cu 3 octombrie 2014, devino unul dintre profesioniştii ce facilitează succesul şi aduc bucuria în vieţile oamenilor, participând la cursul de formare: „Specialist în activitatea de coaching” - Cod COR 242412, organizat de Competent Consulting. Este primul curs de formare ca Life Coach NLP profesionist finalizat cu obținerea certificatului de liberă practică recunoscut în România și UE [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter