Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Stiinta si Spiritualitate

INFORMATII CURS:

Companie: Daniela Andreescu
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 29.09.2012 - 29.09.2012
Tip curs: OPEN

DESCRIERE CURS:


Prezentare interactiva sustinuta de Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu, despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

In cadrul seriei de intalniri “Stiinta si Spiritualitate”, proiect al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor sustine o prezentare despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

Printre subiectele alese: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi prezentate de asemenea interviurile cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit, Maurizio Benazzo.

Intalnirea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, sambata 29 septembrie 2012, de la ora 10.00 la 13.30.

Intrarea este libera. Donatiile pentru Centru sunt binevenite si vor fi folosite exclusiv pentru a sustine activitatea Centrului.

Detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro
CONTACTEAZA FURNIZORUL:   www.seedsforhappiness.ro
Te ajut să devii mai stăpân(ă) pe aspirațiile tale, pe timpul tău, pe energia ta, pe faptele tale, pe cariera sau afacerea ta, pe viața ta. [...] Citeste mai departe
Nu te nasti lider ci devii lider doar prin munca, prin autoeducare si prin dedicarea timpului pentru a parcurge drumul spre un lider de succes. Daca esti manager intr-o companie sau manager pe un compartiment sau divizie trebuie sa te inscrii la cursul nostru „Abilititati de coaching pentru manageri”. 27 - 28 martie , Bucuresti http://www.training-info.ro/coaching/ [...] Citeste mai departe
Pe 27 februarie 2015 începe a treia ediţie a cursului de formare profesională în calitate de Life Coach NLP, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA), SNLP (Society of NLP - SUA) şi ICI (International Association of Coaching Institutes - Germania). Cursul este susţinut de Daniel Bichiş, Master Coach Trainer, Master Trainer NLP si Mariana Bichiş, Master Coach, formator ANC [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter