Categorii de cursuri
life and travel
Pinterest Google+ LinkedIn Twitter

Stiinta si Spiritualitate

INFORMATII CURS:

Companie: Daniela Andreescu
Localitate: BUCURESTI
Perioada de desfasurare: 29.09.2012 - 29.09.2012
Tip curs: OPEN

DESCRIERE CURS:


Prezentare interactiva sustinuta de Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu, despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

In cadrul seriei de intalniri “Stiinta si Spiritualitate”, proiect al Centrului Seeds for Happiness, Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu vor sustine o prezentare despre temele Conferintei Internationale “Science & Nonduality” (Olanda, iunie 2012) la care au participat.

Printre subiectele alese: meditatia si undele cerebrale, unitate si separare, sine, spirit si societate, campul unificat al constiintei, perceptia pura, trezirea la nondualitate, teoria sintropiei.

Vor fi prezentate de asemenea interviurile cu cativa dintre vorbitorii la acea conferinta – Peter Fenner, Ulisse di Corpo, Elisabet Sahtouris, Paul Smit, Maurizio Benazzo.

Intalnirea va avea loc la Centrul Seeds for Happiness, sambata 29 septembrie 2012, de la ora 10.00 la 13.30.

Intrarea este libera. Donatiile pentru Centru sunt binevenite si vor fi folosite exclusiv pentru a sustine activitatea Centrului.

Detalii si inscrieri: info@seedsforhappiness.ro
CONTACTEAZA FURNIZORUL:   www.seedsforhappiness.ro
Ai un copil adolescent ? Atunci te asteptam pe data de 12 iunie te la : ATELIERE PENTRU PARINTI Bucuresti, 12 iunie 2013, ora 18:30 In cadrul acestor ATELIERE PENTRU PARINTI veti afla ce inseamna sa fiti un parinte inteligent care creste un adolescent echilibrat si increzator in fortele proprii. [...] Citeste mai departe
Acum, sufletul * + dezvoltarea personala si profesionala, le poti gestiona cu un singur instrument propriu de lucru! (*sufletul, ca si totalitate a proceselor afective, este in premiera luat in discutie ca si element constitutiv al nucleului functional al persoanei, alaturi de latura personala, profesionala, sociala, organizationala a vietii) [...] Citeste mai departe
Toată lumea vorbește despre succes. Se scriu multe articole despre ce înseamnă succesul și se prescriu chiar și rețete pentru a-l atinge. Dar noi știm că succesul este personal și doar noi înșine îl putem defini. [...] Citeste mai departe
Cauta Curs
Domenii de curs:
Subdomenii de curs:
Localitate:
Perioada:
Cerere de oferta
Trimite GRATUIT o cerere tuturor Furnizorilor de cursuri inscrisi in catalog!
Abonare newsletter